Drie maanden NER: meer dan 700 deelnemers en ruim 500 vragenlijsten ingevuld!

De afgelopen drie maanden hebben ruim 700 mensen zich aangemeld bij het Nederlands Eetstoornissen Register en meer dan 500 mensen hebben de vragenlijst ingevuld. We zijn ontzettend blij met alle reacties en aanmeldingen. Hartelijk dank hiervoor!


Op 9 juli jl ging het Nederlands Eetstoornis Register (NER) online. In de afgelopen drie maanden hebben ruim 700 mensen zich aangemeld om mee te doen aan het NER. De eerste vragenlijst is inmiddels al door 527 mensen ingevuld. De NER website is in deze periode ruim 3400 keer bezocht.

We zijn ontzettend blij dat zoveel mensen de website hebben bezocht en bereid zijn om mee te doen aan dit onderzoek. En natuurlijk hopen we dit succes nog verder uit te kunnen breiden. Hartelijk dank voor alle reacties en aanmeldingen!